Vásárlási Feltételek

Cégünk tevékenysége megfelel a 2001. évi CVIII. Törvény feltételeinek, mely az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozza. 

A törvény szövegét a ide kattintva tekintheti meg.

 

Figyelmeztetés

Ezen Általános Vásárlási Feltételek elfogadása nélkül vásárlás a www.ipubs.hu honlapon nem kezdeményezhető!

Javasoljuk a feltételrendszer áttanulmányozását, hogy a honlap lehetőségeit teljes mértékben ki tudják használni, illetve megóvják magukat esetleges többletmunkától vagy kudarctól.

Kérjük továbbá a www.ipubs.hu honlap főoldalán megnyitható  tájékoztatók és nyilatkozatok, szerződéses feltételek alapos tanulmányozását is.

 

I. Az Általános Vásárlási Feltételek ( ÁVF ) rögzíti a www.ipubs.hu működésének kereteit, a vevőtől elvárt együttműködést.

Az ÁVF egy szerződés, melynek feltételeit a vevő elfogadja, a Print on demand Kft. pedig kötelezettséget vállal az ÁVF-ben leírtak megfelelőségéért.

A www.ipubs.hu honlap üzemeltetője a Fapadoskonyv.hu Kft. (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 57., Cg. 01-09-902511; adószáma: 14408322-2-42); a www.ipubs.hu internetes áruház (továbbiakban: ipubs) üzemeltetője

továbbá egyes esetekben, mint a Fapadoskonyv.hu Kft megbízott partnere, a Print on demand Kft. (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 57., Cg. 01-09-959614; adószáma: 23312993-2-42);

A  Fapadoskonyv.hu Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy az ÁVF-t egyoldalúan módosítsa úgy, hogy a módosításról a www.ipubs.hu honlap főoldalán a felhasználókat tájékoztatja.

 

II. Regisztráció és vásárlás

Az elektronikus  vásárlás jogi és technikai feltétele a regisztráció.

A regisztráció során– utánvétes vásárlásnál a szállítás adatainál - kért név és cím az elektronikus és/vagy a papíralapú számla kiállításához szükséges, ezen adatok valódiságát a számla kiállítója nem ellenőrzi.

A regisztráció során a vevő e-mail címe és a személyes adatok rögzítésre kerülnek, melyről a rendszer automatikus e-mailt küld. A regisztrációt (biztonsági okokból) meg kell erősíteni, az automatikus e-mailben található aktiváló link segítségével!

A személyes adatokat ( pl. lakcímet ) módosítani lehet.

A "Könyvespolc" rögzíti az összes, a vevő által eddig megvásárolt elektronikus könyvet, valamint ezen keresztül lehet az elektronikusan olvasható könyv példányait letölteni.

A regisztrált felhasználó jogosulttá válik a könyvekhez Kommentárt fűzni.

A felhasználó által közölt Kommentár nem tartalmazhat olyan kijelentéseket, minősítéseket, melyek mások személyiségi jogait, a jó ízlést sértik.

A honlap üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a Kommentárok tartalmát esetenként törölje, vagy jelentős mértékben átszerkessze.

 

III. Termékek

A www.ipubs.hu honlapról az alábbi termék vásárolható meg :

  • E- könyv, azaz elektronikus olvasóeszközökre letölthető tartalom epub - Apple iBooks (iPhone, iPod Touch, iPad), Kobo eReader, Nook, Sony Reader, Adobe Digital Editions (PC/OSX) - és mobi/prc - Amazon Kindle, Kindle App (iPhone, iPod Touch, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone) - formátumban

  • Nyomtatott könyv, ami rendelésre legyártott könyv ( POD ), vagyis a digitális formátum alapján a megrendelőnek, a kért példányszámban történő előállítása a megrendelő megbízása alapján

Minden egyes eladásra kerülő digitális példányt a rendszer egyedi egyedileg képes azonosítani. A letöltött könyvekben a Vevő neve, a vásárlás ideje, és az egyedi vásárlási azonosítója - látható és láthatatlan módon is - elhelyezésre kerül. 

Felhívjuk a vevő figyelmét arra, hogy a Szerzői jogról rendelkező 1999. évi LXXVI. törvény 35.§ (2) és (3). szakasza tiltja a művekről – azaz a megvásárolt és/vagy letöltött példányokról - másolat készítését, annak nyilvánossá tételét, forgalmazását. 

 

IV. Fizetés

Támogatott fizetési módok:

  • MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron bankkártyák (Escalion)

  • PayPal

  • utánvétel

Az elektronikus fizetés az Escalion kártyaelfogadó rendszerein keresztül történik.

A honlap 24 órás, azaz tetszőleges időpontban lehetséges a vásárlás. Ezt csak az adott bank kártyaelfogadó rendszerének átmeneti karbantartása szakíthatja meg.

A vásárlásnál az eladó, tehát a számlát – mind elektronikus, mind papíralapú számla esetében - kibocsájtó szerződő partner a Print on demand Kft.

Elektronikus fizetés esetén csak e-számla készül,mely számla a 2007. évi CXXVII. törvény ( ÁFA törvény ) 175.§  szerinti elektronikus számla,  melyet a regisztráció során megadott e-mail címre küld meg a rendszer.

 

V. Adatkezelés

A vásárlási adatok jogszabályi kötelezettség miatt legalább 5 évig megőrződnek még akkor is, ha a vevő kijelentkezik.

A Print on demand Kft. az adatkezelési folyamatokat a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint végzi. Lásd külön, részletes adatkezelési szabályzat.