Az ipubs.hu webáruházat üzemeltető Print on demand Kft.

Székhelye:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.
Cégjegyzék száma:
01-09-959614
Adószáma:
23312993-2-42

Jogi nyilatkozata

  1. A Ipubs minden terméket sajátjaként értékesít, azok minőségéért garanciát vállal.
  2. Könyv esetén a megrendelhető (POD) és/vagy, letölthető termékek szerzői joga rendezett és jogszerű. A jogtisztaságért és termékek tartalmáért a könyvek kiadója felel.
  3. Az értékesített elektronikus könyvek vevő általi letöltésekor Ipubs elektronikus vízjelet helyez el a könyvben, mely egyedileg azonosítja a könyv vásárlóját, a vásárlás idejét és egyéb körülményeit. Ezen eljárás célja az elektronikus könyv esetleges nyomonkövetése, az illegális másolás és kereskedelmi értékesítés – melyet a törvény szigorúan büntet - felderítése és megakadályozása.
  4. A honlapon lévő minden szöveg, grafikai megoldás, képi és egyéb tartalom védelem alatt áll, azt másolni, felhasználni kizárólag az üzemeltető hozzájárulásával engedélyezett.
  5. Ipubs jogosult minden olyan, a honlap olvasóitól, vásárlóitól származó értékelést, kommentárt eltávolítani, ami sérti a közízlést, alkalmas lehet személyiségjogok megsértésére.
  6. Ipubs üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-t egyoldalúan módosítsa.
  7. Ipubs a működése során birtokába jutott és kezelt adatokkal kapcsolatosan minden tekintetben a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el.    

 

Budapest, 2013.04.15.