Hogyan tudok regisztrálni és vásárolni az oldalon?

Az elektronikus  vásárlás jogi és technikai feltétele a regisztráció. A regisztráció során – utánvétes vásárlásnál a szállítás adatainál – kért név és cím az elektronikus és/vagy a papíralapú számla kiállításához szükséges, ezen adatok valódiságát a számla kiállítója nem ellenőrzi.

A regisztráció során a vevő e-mail címe és a személyes adatok rögzítésre kerülnek. A személyes adatokat (pl. lakcímet) módosítani lehet.

A „Könyvespolc” rögzíti az összes, a vevő által eddig megvásárolt elektronikus könyvet, valamint ezen keresztül lehet az elektronikusan olvasható könyv példányait letölteni. A regisztrált felhasználó jogosulttá válik a könyvekhez Kommentárt fűzni. A felhasználó által közölt Kommentár nem tartalmazhat olyan kijelentéseket, minősítéseket, melyek mások személyiségi jogait, a jó ízlést sértik. A honlap üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a Kommentárok tartalmát esetenként törölje, vagy jelentős mértékben átszerkessze.

Mikor szükséges regisztráció, és mikor nem?

E-könyv vásárlásához mindenképp szükséges a regisztráció, kivéve, ha pendrive-on kéri az e-könyveket, ez esetben regisztráció nélkül is vásárolhat. E-könyv vásárlása esetén az oldalra belépve a Könyvespolcom menüpont alatt érhetőek el a megvásárolt formátumok. POD könyvek és olvasóeszközök esetében lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, a kért adatok megadásával.

Milyen termékek vásárolhatóak az ipubs.hu-n?

A www.ipubs.hu honlapról az alábbi termék vásárolható meg:
• E- könyv, azaz elektronikus olvasóeszközökre letölthető tartalom epub - Apple iBooks (iPhone, iPodTouch, iPad), KoboeReader, Nook, Sony Reader, Adobe Digital Editions (PC/OSX) - és mobi/prc - Amazon Kindle, KindleApp (iPhone, iPodTouch, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone) - formátumban
• Nyomtatott könyv, ami rendelésre legyártott könyv (POD), vagyis a digitális formátum alapján a megrendelőnek, a kért példányszámban történő előállítása a megrendelő megbízása alapján
• Olvasóeszközök

Minden egyes eladásra kerülő digitális példányt a rendszer egyedileg képes azonosítani. A letöltött könyvekben a Vevő neve, a vásárlás ideje, és az egyedi vásárlási azonosítója - látható és láthatatlan módon is - elhelyezésre kerül.
Felhívjuk a vevő figyelmét arra, hogy a Szerzői jogról rendelkező 1999. évi LXXVI. törvény 35.§ (2) és (3). szakasza tiltja a művekről – azaz a megvásárolt és/vagy letöltött példányokról - másolat készítését, annak nyilvánossá tételét, forgalmazását.

Hogyan fizethetek az ipubs.hu-n?

Támogatott fizetési módok:
• MasterCard, Maestro, Visa, VisaElectron bankkártyák (Escalion)
• PayPal
• utánvétel

Az elektronikus fizetés az Escalion kártyaelfogadó rendszerein keresztül történik. A honlap 24 órás, azaz tetszőleges időpontban lehetséges a vásárlás. Ezt csak az adott bank kártyaelfogadó rendszerének átmeneti karbantartása szakíthatja meg.

A vásárlásnál az eladó, tehát a számlát – mind elektronikus, mind papíralapú számla esetében - kibocsájtó szerződő partner a Print on demand Kft. Elektronikus fizetés esetén csak e-számla készül,mely számla a 2007. évi CXXVII. törvény ( ÁFA törvény ) 175.§  szerinti elektronikus számla,  melyet a regisztráció során megadott e-mail címre küld meg a rendszer.

Hogyan tudom átvenni a vásárolt termékeket?

Könyvek esetén háromféle módon lehet átvenni a megrendelt termékeket:

1. Személyes átvétel

Ha személyesen szeretné átvenni a megrendelt könyveket, díjmentesen megteheti irodánkban:
Budapest VI. ker., Print on demand Kft.
Cím: 1065, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. VIII. épület
Telefon: +36 1 308-5906
Nyitva tartás: Hétfő–Péntek 9:00-16:00

Irodánkban csak készpénz fizetés lehetséges.
 
Megértésüket köszönjük!


2. Házhozszállítás futárszolgálattal

Lehetőség van könyvek, olvasó eszközök rendelése esetén házhozszállítást is kérnie, melynek költsége egységesen 1525 Ft

3. Pick Pack ponton való átvétel

Lehetőség van Pick Pack pontra kérni a könyveket, melynek költsége 900 Ft. A Pick Pack pontok listája ide kattintva olvasható.

Amennyiben 8000 Ft felett vásárol könyvet vagy olvasóeszközt, a kiszállítás díjtalan.
E-könyvek esetén belépés után a Könyvespolcom menüpont alatt találhatóak meg a már megvásárolt termékek.